Tiedote 9.5.2018

Naantali on viiden tähden liikenneturvallisuuskunta

pokaali.jpg

Varsinais-Suomen ja Satakunnan liikenneturvallisuustyön ohjausryhmä on valinnut ensimmäisen viiden tähden liikenneturvallinen kunta -kiertopalkinnon saajaksi Naantalin kaupungin.


Perusteluina palkinnon myöntämiselle on ollut muun muassa pitkäjänteinen, tuloksekas ja laaja-alainen liikenneturvallisuustyö. Palkinnon luovutti Varsinais-Suomen ja Satakunnan liikenneturvallisuustyön ohjausryhmä ja sen vastaanotti Naantalin kaupungin liikenneturvallisuusryhmä.


Viiden tähden statukseen vaikutti se, että valtakunnallisellakin tasolla mitattuna Naantalissa tapahtuu vähän henkilövahinkoon johtaneita onnettomuuksia. Näin siitäkin huolimatta, että kesäisin liikenne vilkastuu huomattavasti matkailijoiden ja mökkiläisten vuoksi. 


On selvää, että pelkästään rakenteiden parantamisella ei viiden tähden tulokseen päästä, vaan suuri merkitys on tiellä liikkujien asenteilla.9.5.2018


Palkinnon luovutus 090518.jpg
Kaupunginjohtaja Jouni Mutanen vastaanotti palkinnon, jonka luovuttivat Jaakko Klang Varsinais-Suomen Ely-keskuksesta ja Tapio Heiskanen Liikenneturvasta.


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Naantali on viiden tähden liikenneturvallisuuskunta".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.