Tiedote 6.2.2019

Naantalin Voimistelijoiden Virve Vuoristo palkittiin Varsinais-Suomen Urheilugaalassa


Naantalin Voimistelijoiden Virve Vuoristo valittiin 2.2.2019 Urheilugaalassa Naantalin vuoden seuratyöntekijäksi


Vuoden seuratyöntekijä on henkilö, joka on tehnyt tai tekee edelleen merkittävää liikunnan  taustatyötä paikkakunnalla. 


Virve Vuoristo on aloittanut Naantalin Naisvoimistelijoiden riveissä voimistelijana lasten tunneilla vuonna 1986 ollessaan alle kouluikäinen. Lasten tunneilta Virve siirtyi valmennukseen vuonna 1992. Menestyksekäs voimistelu- ja tanssiharrastus jatkui, ja lisäksi Virve aloitti valmennustyön ensin apuvalmentajana ja myöhemmin valmentajana.


Valmennustyötä Virve on tehnyt Naantalin Voimistelijoissa yhtäjaksoisesti vuodesta 1997 eli yli 20 vuoden ajan. Valmennustyötä on Virvellä ollut viikoittain useita viikkotunteja, ja valmennustyö jatkuu yhä. Virve on suorittanut A-valmentajatutkinnon vuonna 2007. Valmentajatöiden lisäksi Virve on vastannut seuran paraatitytöistä kymmenen vuoden ajan kevääseen 2018 asti.


Valmennustyössä Virve on aina halunnut huomioida lasten kokonaisvaltaisen kehityksen. Esiintymismahdollisuuksien järjestäminen lapsille on ollut Virvelle tärkeää. Nämä kokemukset ovat olleet tarpeellisia esiintyjille, ja ne ovat edistäneet myös voimisteluliikunnan näkyvyyttä Naantalin ja lähialueen yleisötapahtumissa.


Virve on ollut aktiivinen myös seuran hallituksessa. Hallitustyössä Virve on ollut mukana 10 vuotta muun muassa valmennusvastaavan, koulutusvastaavan ja sinettivastaavan työtehtävissä. Tammikuusta 2018 alkaen Virve on hoitanut puheenjohtajan vastuullista tehtävää lapsiperheen arjen ja oman päätyönsä ohella. 
 
Valmentaminen ja ohjaaminen jatkuvat Virvellä aktiivisena myös seuran johtotehtävien ohessa. Syksyllä 2018 Virve on aloittanut uuden lasten musiikkiliikuntaryhmän, jossa myös oma tytär on mukana liikkumassa. Seuratoiminnassa mukana olemisen perinteet siirtyvät näin myös seuraavalle sukupolvelle.

 
Virve on osaava ja ammattitaitoinen valmentaja ja seuratyöntekijä. Hänen ahkera, johdonmukainen ja sitoutunut otteensa on jo vuosia ollut seuralleen tärkeää.


Virve itse on kokenut tärkeäksi seuran monipuolisen ja laadukkaan liikuntatoiminnan sekä lämminhenkisyyden. Hänen oma toimintansa tukee näitä seuralle merkityksellisiä asioita parhaalla mahdollisella tavalla. 


6.2.2019

Tiedustelut:


Puolakanaho Maija
Vapaa-aikatoimen sihteeri
Sivistyspalvelut
Liikuntapalvelut
Gsm: +358  40 063 8398
Fax: +358 2 435 8633
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Tullikatu 11, 3. krs


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Naantalin Voimistelijoiden Virve Vuoristo palkittiin Varsinais-Suomen Urheilugaalassa".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.