Kaavoitus ja mittaus

Tervetuloa tutustumaan kaavoituksen ja kiinteistönmuodostuksen palveluihin. 


Ajankohtaista Naantalin maankäytössä:


Vireillä olevat kaavat >>


Kaavoitus
Kaavoituksen tavoitteena on järjestää alueiden käyttö ja rakentaminen niin, että siinä luodaan edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistetään ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä.


Mittaus

Naantalin kaupunki vastaa pääsääntöisesti asemakaava-alueella tapahtuvista kiinteistötoimituksista sekä tonttijakojen laadinnasta. Kiinteistönmuodostuksen tehtäviin kuuluvat myös kiinteistörekisterin ylläpito ja asiakasneuvonta kiinteistöihin liittyvissä asioissa.


Koordinaattijärjestelmänä Naantalissa on käytössä EUREF-FIN- tasokoordinaattijärjestelmä (ETRS-GK23 tasokoordinaatit), ja korkeusjärjestelmänä N2000.

Lue lisää >>


Maapolitiikka

Maapolitiikan alaan kuuluvat kaupungin maanhankinta ja kaavojen toteuttamiseen liittyvät toimet. Toimialueen tehtävänä on myös tonttien ja maa-alueiden luovutukset, kauppakirjojen ja vuokrasopimusten valmistelu, katujen haltuunotot ja kunnallisteknisten töiden aiheuttamat haltuunotto ja lunastusasiat.Aiheeseen liittyvät kuulutukset ja tiedotteet:15.2.2019
naantali.gif


   

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Kaavoitus ja mittaus".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.